Sunday, 29 January 2012

Kjøkken Farger

Velge den riktige fargen er en av de viktigste elementene for å pynte huset. Og kjøkkenet ditt, som andre deler, har å se bra ut også. Fargen må utfylle alle komponentene i kjøkkenet. Hvis your dinning hall er festet til kjøkkenet, skal fargen innstillingen være slik at den blander seg godt med spisestue møbler. Gitt nedenfor, er noen ideer til å velge riktig kjøkken farger i huset.
Populære Kjøkken Farger; Du må ta noen faktorer i betraktning før fargen vask innvendig. Disse omfatter området av kjøkken, størrelse på kjøkkenskap, blir typer spisestue møbler, bruk og vedlikehold, etc. Velge kjøkken farger lett når du er klar over disse faktorene. Her er listen over populære farger.
Nøytrale farger alltid se vakker og kysk. Kjøkken dekorere møbler med en antikk utseende utfyller godt på nøytrale nyanser. Fargene er nevnt nedenfor.
Hvitt: Hvitt er alltid den beste kjøkkenet fargen. Hvis du male kjøkkenet hvitt, så vedlikehold er svært viktig skjønt. Hvit kjøkken farger med hvitt skap er klassisk innredning for kjøkken interiør, og når det gjelder kjøkken design.
Pink: Pale nyanser av rosa ser kjempebra i kjøkkenet. Et tema av rosa er ingen tvil vakkert. Splash veggene med baby rosa og plukke opp vakre duker, madrasser, osv. Bare alt rosa!
Sky Blue: Sky blue er en slik nøytral nyanse som ser svært bra på kjøkkenet. Match andre møbler med denne beroligende skygge.
Cream: Dette er en vakker farge på kjøkken interiør. Pale gul eller krem ​​er en av det mest sofistikerte kjøkkenet farger som har evnen til å forskjønne det indre av et kjøkken.
Mauve: Lys lilla eller oker er en av den sanselige kjøkkenet fargene. Fargen er rolig og ser veldig ryddig når malte over kjøkken vegger.
Peach: Peach, er uten tvil en av de mest ettertraktede farger for interiøret innrede kjøkkenet. Fargetonen passer godt med alle typer møbler.
Dristige farger legge et annet utseende til interiør på kjøkkenet. Bright fargetoner ser svært levende. Interiøret på et kjøkken får også en lys ut med fluorescerende lys og moderne møbler. Disse fargene er vervet nedenfor:
Red: Hvis du vil ha noe nydelig til kjøkkenet, er rødt bare perfekt skyggen. Hva annet vil du for et vakkert kjøkken full av liv? Bare velger rødt!
Blå: Aqua eller turkis blått er en annen nyanse som ser svært attraktive. Dette skygge gjengir et aqua se til kjøkkenet interiøret.
Grønn: Grønn er fargen på naturen. Hvis du vil gå miljømessige, plukke nyanser av lyse grønt eller flaske grønn. Gjør resten av settet up kamp deretter.
Orange: Dette er et slikt fargetonen som er svært attraktivt for sansene. Tenk bare fargen på solnedgangen! Er ikke det vakkert! Derfor, male kjøkkenet ditt appelsin og spise i den vakre aura.
Violet: Violet er bare fantastisk. Det gjør interiøret livlige og søte. Denne fargen er likt og foretrukket av nesten alle.
Kjøkken Color Ideer, Vel det var alt om kjøkkenet farger. Foregående dette kommer, planlegging ut den ideelle kjøkkenet fargevalg. Dette er enkel, hvis du har litt forkunnskaper på kjøkkenet farge ideer og blending teknikker. Derfor, få noen kjøkken farge ideer i følgende innhold. Denne teknikken er også kjent som trendsettende eller farge intrigant. Den første fargen er for basen og den andre er den sekundære farge eller markere. Teknikken sikrer nøyaktig mix-match å få frem et annet utseende. Følgelig, kan du velge annet tilbehør som, interiør dekorere elementer (malerier, veggtepper, show stykker, etc.), møbeltrekk, kjøkken benkeplater og hvitevarer. Den populære kombinasjonene er vervet under:; Pale Blue og en nøytral, Tan og svart, rosa og Chocolate Brown Tan og svart, Golden gult og hvitt; Pale Sage Green og Walnut, Wild Brights og Neutral, Navy blå og hvit, Pale Tan og Pastel, Golden gule og røde, jeg håper du har nå fått en god idé om kjøkken farger. Sett bakgrunnsfarge og deretter legge effekter med forskjellige nyanser. Det er vitenskapelig bevist at fargen på et kjøkken har evnen til å endre humøret og appetitten. Derfor velger den rette kombinasjonen og nyt matlaging og servering inne i en vakker kjøkken!

No comments:

Post a Comment